Kulturf 2022

Vinnare Kulturf 2022

Gå klassen
1:a Blockbusterz 2:a Mani 3:a Pumac
Cykel klassen
1:a MaXi
ej med på bild
2:a floramcml 3:a Caisesiume
Fika och prisutdelning och många glada miner. Grattis till alla som deltog och kämpade med att besöka så många unika zoner som möjligt under 2 timmar.

Stort tack till våra sponsorer:

Norra Cykel & Motor är sponsor till Kulturf 2022 och till medlemmarna i Föreningen Turf Örebro! Två organisationer som gillar cykling har kommit överens om att samarbeta. Norra Cykel & Motor som är en av de mest professionella cykelaffärerna i Örebro har beslutat att sponsra föreningens medlemmar och föreningens stora officiella event Kulturf 2022.
Hemsida: Norra

Sportson i Örebro är sponsor till Kulturf 2022. Butiken som vänder sig till alla cyklister stora som små, amatörer och proffs. Sportson sponsar vårt event genom en rad fina priser till prisbordet.
Hemsida: Sportson

Lördag den 27 aug 2022

Tävlingen är unik i vårt Turf Community eftersom vi räknar antalet tagna unika zoner istället för flest poäng. Alla zoner i tävlingen har även en tydlig koppling till kulturen i Örebro. Det kan handla om en kändperson eller historien bakom utsmyckningen i staden, så som skulpturer och miljöer. Eftersom Örebro kommun arrangerar OpenArt sommaren 2022 kommer det finnas många intressanta installationer i staden som vi väver in i vår tävling.

I KulTurf tävlar erbjuder två heat, gående och cykel.
Gående klockan 10.30 – 12.30
Cykel klockan 13.00 – 15.00

Det kostar inget att delta i eventet, men om du vill ta del av prisbordet betalar du 50 kronor för ditt deltagande.
Anmälan sker till kulturf@turforebro.se. Ange nicknamn, namn, vilket heat du deltar i och om du vill delta på middagen. Du får en bekräftelse på anmälan på mail och hur du betalar.
Samlingsplatsen är Sörby skolan Örebro. Där finns möjlighet att köpa dricka, kaffe, hembakat, varmkorv mm. Det finns toaletter och dusch.  
Middag på kvällen vid Gamla Örebro i Wadköping. Svensk buffé serveras för 330 kr och 90 kr extra för kaffe och dessert. För mer information och special kost mejla oss på kulturf@turforebro.se

Varmt välkommen till KulTurf 2022!