Kulturf 2018

Information

Kulturf är ett unikt event i kulturens tecken där ni under två timmar får möjligheten att till fots eller på cykel utforska staden Örebros guldkorn och sevärdheter.

I detta event är det inte den totala poängen som är det viktigaste utan det är antalet unika zoner som premieras.

Efter avslutat event så erbjuds ni möjlighet att avrunda dagen med en middag högst uppe i stadens mest kända landmärke Svampen.

Anmälan

Eventet går av stapeln den 22:a september och är indelat i två omgångar enligt följande:

-Omgång ett till fots mellan kl 10:30-12:30 (herr och dam tävlar i samma klass).
-Omgång två på cykel mellan kl 13:00-15:00 (indelat i en dam- och i en herrklass).

Eventet är öppet, men en anmälningsavgift på 50 kr tas ut för att täcka omkostnader för
bl a lokalhyra vid eventområdet. Anmälan bör vara inne och betald innan den 17:e september (möjlighet till anmälan och betalning efter den 17:e  är begränsad och anmälningsavgiften är då 75 kr).

Middagen uppe i Svampen kostar 150 kr och serveras kl 19:00 i form av en buffé bestående av ett kött, fisk samt vegetariskt alternativ. Öl, vin samt alkoholfria dryckesalternativ finns att köpa till.
Middagen betalas i förskott men där är det inte möjligt att anmäla sig eller betala efter den 17 september (av planeringsskäl).

Anmälan sker genom e-post till kulturf@turforebro.se i vilket man anger följande:

-Turfnick, namn samt hemort
-Till fots eller på cykel? (endast ett alternativ/deltagare är tillåtet).
-Herr eller damklass? (om man cyklar).
-Middag på svampen?

Övrigt

Förskottsinbetalning sker efter anmälan och genom bankgiro eller swish (exakta detaljer kring detta framgår i bekräftelsemail)

I anslutning till eventområdet vid Sörbyskolan så finns det tillgång till omklädningsrum, dusch, toalett samt förvaringsmöjlighet.

Vid eventområdet kommer det även att finnas möjlighet att köpa enklare förtäring så som t ex te, kaffe, läsk, kokt korv samt fikabröd.

Varmt välkomna önskar vi i